donderdag 20 oktober 2011

22 september (dag 14)

De allerlaatste zeedag. Vandaag hebben we niet veel bijzonders gedaan. We hebben ontbeten en Elora is naar de kidsclub gegaan. Daarna gingen wij naar de Disney Vacation club presentatie. Dit was voor ons interessant geweest als het niet alleen om de dure luxe hotels van disney had gegaan. Het zou inderdaad leuk zijn om dit te kunnen doen want het is niet alleen maar disney hotels maar gewoon hele mooie hotels door de wereld heen met service goed genoeg voor Disney standaard… maar goed dan zouden we maar 1 week per jaar op vakantie kunnen en dat willen we niet… *grijns*

Tijdens de lunch probeerde we Elora uit de club te halen, maar ze wilde liever blijven. Hoe langer we hier blijven hoe vaker ze naar de club wil. We moeten haar gewoon ompraten om met ons mee te gaan. Maar ja het is ook haar vakantie, dus we gaven na een lange discussie toch wel toe. Binnenkort is het over met de kidsclub dus laten we er nog maar even van genieten. We zijn maar samen gaan lunchen (ook niet vervelend!!) en ze hadden een heerlijk visbuffet met krabpoten en sushi, dus wij waren in onze nopjes. Ik kon heerlijk pielen met mijn krabpoten en Daan ging glunderen van de sushi.

Uiteindelijk hebben we niet veel meer dan dit gedaan en boekjes lezen. Ik ben alvast begonnen met de eerste koffer in te pakken en dat kostte ook even wat tijd. Ik vind het altijd een ramp als het die tijd is, tijd om in te pakken. Maar de ruimte was wel weer lekker in de hut en er was gewoon veel spul wat we niet meer aan wilden trekken. En dat zou de laatste dag weer inpakken schelen. Soms ben ik ook spontaan praktisch (niet altijd.

We hebben Elora opgehaald (en dit kostte wat moeite) en aangekleed want het was formal night. Daarna zijn we naar de show gegaan die Elora helemaal geweldig vond (hij was ook gaaf). Het was een show van Cinderella waarbij ze het verhaal van Cinderella overnieuw vertelde omdat de boze stiefmoeder de toverstaf van de Fairy Godmother had gestolen. Er werd een deel met acteurs gewerkt maar er werd ook gebruik gemaakt van animaties en het was echt een schitterend geheel. We hebben genoten. Onze tafel genoten zaten naast ons in de show en we hebben bij het restaurant sinasappelsap gehaald en wij hadden nog guava rum over en dat hebben we als stoute tieners op het schoolfeest gedeeld. Het was super gezellig.

Na de show moest Elora echt naar bed, dus onze dag was heel kort maar wel gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten